| 06 49652563 | LinkedIn profiel Facebook profiel Twitter profiel

Speciaal voorjaarsaanbod!

Dit kan je realiseren door mij als professional organizer in te huren. Het verdient zich terug in ruimte, tijdwinst en efficiency. .Ik bied ondersteuning, advies en coaching bij overzicht krijgen op spullen, tijd en (digitale) administratie. Hiermee help ik je keuzes te maken die je in staat stellen structuur aan te brengen in de manier van denken en werken. Zo ontstaat er meer grip op het leven en werken.

Stel je voor

Ik kom naar je toe en we gaan samen enthousiast aan de slag. We bedenken een systeem wat bij jouw situatie past en zorgen dat alles georganiseerd wordt. Hierdoor kan je alles op orde houden en kost dit weinig moeite ook zo te houden. Ik help je de juiste keuzes te maken en respecteer altijd jouw keuzes. We zoeken samen goede oplossingen voor alles wat jij wilt wegdoen en voeren dit samen af. Het wordt helemaal een feest als je daarna het eindresultaat gaat ervaren!

Hoeveel is het je waard?

Speciaal aanbod!

Normaal kost een professional organizer, afhankelijk van de situatie, ongeveer € 60,- per uur. Maar dat gaat het jou niet kosten, want voor snelle beslissers die mijn dienstverlening willen ervaren om samen met mij een opruim feest te houden in huis of werk, administratie of archivering bied ik tijdelijk dit kennismakingsaanbod:

Samen orde en overzicht creëren in een halve dag= 4 uur, voor maar 200 euro totaal*!

Wees er snel bij en maak nu een afspraak: 06 49652563 of mail constanceraterink@gmail.com

*exclusief btw (en reiskosten buiten regio Amsterdam)