| 06 49652563 | LinkedIn profiel Facebook profiel Twitter profiel

Ontspannen met je tijd omgaan

14-10-2015

Toen je nog alleen was kon je doen en laten wat jij wilde. Daarna waren jullie met z'n tweetjes en kon je ook nog goed overzicht over je leven houden, samen kwam je er wel uit. Toen er kinderen kwamen werd er wat meer van jouw organisatietalent gevraagd. Echter, komt daar ook de zorg van ouders bij, dan lijkt het wel of je een heel bedrijf moet runnen!

Want we willen graag alles goed doen: zorgen voor het gezin en zorgen voor ouders. Maar samen met een baan, sociale contacten en vrijetijdsbesteding is dat (een bijna) onmogelijke taak. Je zult dus keuzes moeten maken om jouw tijd zo efficiënt mogelijk in te delen, wil alles goed blijven gaan. Absoluut noodzakelijk is dan een duidelijke dagindeling, een concrete taakverdeling, goede voorbereidingen treffen en maand of week planningen te maken met het gezin. En hou eens een familieberaad om alles met elkaar af te stemmen, hoe het gaat en wat er speelt.

Hierdoor creëer je rust en duidelijkheid. Lukt je dat niet zelf? Vraag dan advies bij een Professional Organizer. Dan blijft er ook voor jou ruimte over om ontspannen met (vrije)tijd om te gaan.