| 06 49652563 | LinkedIn profiel Facebook profiel Twitter profiel

Sneller leeftempo verlangt goede organisatie

17-12-2015

In de huidige maatschappij wordt ons leeftempo aanzienlijk hoger en nemen keuzemogelijkheden steeds meer toe. Daarom is het in deze tijd zo belangrijk om goed te bepalen wat we met onze tijd doen om deze keuzes te maken. Als je goed georganiseerd bent, wordt het leven een stuk gemakkelijker en eenvoudiger. Je laat je niet overdonderen en loopt hierdoor minder snel vast. Het is dus belangrijk om goed te leren organiseren. Zelfs als je het niet van nature in je hebt. Want met een beetje organisatiekunde wordt je leven veel eenvoudiger en overzichtelijker.

 

Klinkt aannemelijk, toch? Waarom kost het ons dan toch zoveel moeite? Soms zie je er tegenop, want de rommel komt steeds weer terug. Of heeft niet je eerste prioriteit. Hierdoor geef je al snel de voorkeur aan iets anders dat je liever wilt doen. Juist door er tegen op te gaan zien en omtrekkende bewegingen te maken blijf je in een neergaande spiraal zitten.

 

Maak in één keer schoon schip. Daarna is het slechts een kwestie van bijhouden.Een opgeruimde omgeving vertaalt zich in een opgeruimde geest. Ruimte scheppen geeft innerlijke rust.

In deze hectische tijd gun ik dat iedereen. Kijk op www.ikkanallesorganiseren.nl