| 06 49652563 | LinkedIn profiel Facebook profiel Twitter profiel

Doelen realiseren

31-03-2016

Onlangs heb ik een interessante NLP Oefenavond gevolgd bij INZICHT-IN-ZICHT COACHING EN TRAINING over het stellen van doelen. Deze ervaring wil ik graag met jullie delen.

Juist omdat dit onderwerp van grote invloed kan zijn op het bereiken van rust, ruimte en overzicht in jouw leven!

Ga eens rustig zitten en kijk eens naar dit moment, waar sta je nu in jouw leven? Kijk goed waar nu je bent en bedenk dan: welke veranderingen wil je teweeg te brengen?

Daarna ga je jezelf een DOEL stellen. Wat wil je binnenkort gaan realiseren, welke stappen zou je willen zetten?

Om dit doel te kunnen behalen moet je je ervan bewust zijn dat er belemmeringen kunnen zijn op jouw pad naar dat doel toe. Denk bijvoorbeeld aan angstige gedachten of tijdgebrek of niet meewerkende personen. Er kunnen echter ook hulpbronnen zijn zoals bijvoorbeeld: mensen die je kunnen helpen, meer tijd inzetten, innerlijke groei, eigen ervaringen, financiën). Benoem al deze opties en dan zal je zien dat het doel beter in beeld komt als je de belemmeringen en de hulpbronnen naast elkaar legt.

Een professional organizer kan bijvoorbeeld zo'n hulpbron zijn om jouw doel naar meer rust en ruimte in spullen, administratie, tijdsbesteding en algehele organisatie te bewerkstelligen.

En wil je meer informatie over de waardevolle cursus kijk dan op

http://inzicht-in-zicht.nl/