| 06 49652563 | LinkedIn profiel Facebook profiel Twitter profiel

Tijd besparen....een hele Zorg minder

07-02-2017
Deskundigen in de zorg willen vooral hun tijd en aandacht besteden aan de contacten met de patiënten en de artsen. Tenslotte ligt daar hun toegevoegde waarde. Administratieve rompslomp heeft dus niet de voorkeur. Zorgbudgetten staan echter onder druk en zowel overheid als zorgverzekeraars eisen in toenemende mate strenge bewaking van uitgaven. Dit betekent dat zij genoodzaakt zijn veel tijd en aandacht te stoppen in goede declaratieverwerking. Het is dus van essentieel belang om administratief de puntjes op de i te zetten. Dit kost extra tijd maar het levert een heleboel verbeteringen op. Hierdoor wordt het op de langere termijn duidelijker en eenvoudiger.
In een apotheek bijvoorbeeld kan een Financieel Medewerker zorg dragen voor gehele financiële administratieve afhandeling van declaraties en herdeclaraties in het AIS systeem en de daarbij behorende controle werkzaamheden. Daarnaast heeft de medewerker een coördinerende rol in het facturatie proces aan patiënten (particuliere debiteuren), en een controlerende en corrigerende rol in het erop toezien dat standard operating procedures door de apotheken worden nageleefd.
De tijdwinst, structuur en overzichtelijkheid die hiermee uiteindelijk bereikt worden zal een hele zorg minder zijn. Neem voor meer informatie contact op met Professional Organizer Constance Raterink www.ikkanallesorganiseren.nl